Ring på: 26 40 85 84

Om SH El-Teknik

SH El-Teknik er en enkeltmandsvirksomhed, som blev stiftet i Aalborg i starten af 2012. Gennem de seneste par år har vi arbejdet med mange former for elinstallationer og har derfor en stor erfaring med arbejdet.

Vi arbejder professionelt, har en god service og sørger for at overholde de love og regler, der er i forbindelse med elinstallationer. Hvis du vælger os, får du god kvalitet i arbejdet, sikre elinstallationer og en elinstallatør med de rigtige kompetencer. Vi udfører både små og store opgaver til privat og erhverv, men også inden for boligforeninger og industri.

Døgnvagt hver dag

For at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt, tilbyder vi døgnvagt, hvor du kan kontakte os døgnet rundt, hvis du har brug for akut hjælp med en elinstallation. Det kan være, at hele relæet slår fra og ikke vil i gang igen, eller lyset er gået i hele virksomheden. Vi kan kontaktes på 26 40 85 84 døgnet rundt.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål omkring elinstallationer, eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på 26 40 85 84. Vi er selv beliggende i Aalborg, men arbejdet i store dele af Nordjylland. 

Hør nærmere

Har du spørgsmål eller skal du indhente et tilbud på dit projekt, så kontakt mig vha. nedenstående:

© Sh El-Teknik ApS • CVR: 34231338 • Cookiepolitik
Top